Servicii

Servicii rezidențiale

Serviciile rezidențiale sunt orientate către persoane fizice care au nevoie urgentă de curățenie fie în urmă unei renovări, fie datorită lipsei de timp sau oricărui alt motiv.

 

Realizăm curățenie generală sau de întreținere în case, vile și apartamente la prețuri competitive, dar și intervenții pentru covoare, mochete sau alte suprafețe care au suferit o degradare în urmă uzurii.

 

De menționat este că polița noastră de asigurare va oferi negreșit liniștea de care aveți nevoie atunci când angajații noștri vor acționa pe proprietatea dumneavoastră.

Apartamente/case

Covoare/mochete/canapele

Pardoseli

Alte servicii personalizate

Servicii comerciale

Serviciile comerciale sunt destinate persoanelor juridice și cuprind gama variată în domeniul  serviciilor de curățenie.

 

Lucrăm într-un mod organizat, cu proceduri bine stabilite, având mare grijă la folosirea echipamentelor și produselor pentru a reduce impactul asupra mediului.

 

Dacă suntem nevoiți să acționăm în același timp în care angajații dumneavoastră sunt la muncă, va asigurăm că prezența personalului nostru va trece neobservată. Ne mândrim cu faptul că echipa noastră este instruită foarte bine în acest sens și că punem accent pe servicii profesioniste.

 

Formă de colaborare cu companiile este prin intermediul abonamentelor zilnice, săptămânale, lunare; sau prin intervenții unice.

 

Pentru acest sector am creat și sloganul “Nu vrem să ne crezi pe bune, convinge-te singur”. O inițiativa în care dacă alegeți orice tip de abonament, înainte de a va decide, vrem să va facem o demonstrație de curățenie, iar apoi să ne oferiți răspunsul final.

Spații / birouri

Hale industriale / depozite

După constructor

Scări de bloc

Mochete și tapițerii

Pardoseli dure

Alte servicii

În ceea ce privește externalizarea serviciilor atât din domeniul comercial, cât și din cel industrial, venim în ajutorul dumneavoastră cu soluții avantajoase și competitive.

Servicii de recepție

Închiriere personal curățenie

Echipamente de protecție

Aprovizionare consumabile

Externalizare de servicii

Pentru detalii despre aceste servicii, te rugăm să ne contactezi.