Informații despre companie

Cine suntem?
curatenie-firma-cluj

Suntem o echipă de oameni faini, dornici și harnici, tineri și dinamici, mereu pregătiți să facă față tuturor provocărilor în materie de curățenie, avănd la îndemână produse și echipamente de ultimă generație.

Facem din nevoile fiecăruia o prioritate, ne adaptăm mereu cerințelor clientului și acționăm cu seriozitate și profesionalism.

Pentru ca rezultatul acțiunilor noastre să fie ireproșabile, punem în practică cunoștințele deprinse de-a lungul timpului și procedurilor implementate în domeniul curățeniei. Acționăm bazându-ne pe o bună organizare, cunoștiințe complete și echipamente de ultimă generație.

Suntem atenți la detalii, rigurozitatea în proceduri și eficacitatea sunt doar câteva din trăsăturile importante care ne recomandă și care le punem la dispoziția clienților noștri.

Încrederea

... fiind un element care stă la baza relației noastre și elementul cheie care ne dă voie să vă transformăm spațiul într-unul curat, aerisit și ordonat.

Flexibilitatea

.... oricând aveți nevoie, echipa ARIAL vă stă la dispoziție, onorându-vă solicitările și garantându-vă depășirea tuturor așteptărilor. programul nostru se poate adapta cu ușurință cerințelor dumneavoastră.

Convenabili

... dacă lucrați până târziu și nu mai aveți timp sa vă ingrijiți de curățenia din locuința dumneavoastră sau dacă ați dat o petrecere și nu vă mai recunoașteți casa, nu e nicio problemă... știm ca uneori viața poate fi imprevizibilă și haotică, dar echipa ARIAL este mereu pregătită să facă față oricărei provocări. Alegeți cu încredere serviciile de curățenie oferite de echipa ARIAL și profitați din plin de rezultate proaspete, fără urme.

Ce ne defineste?

Profesionalism

Flexibilitate

Seriozitate

Eficiența

Orientare către nevoile clientului

Produse profesionale

Aparatură profesională de ultimă generație și în conformitate cu standardele europene