Despre noi

Cine suntem?
curatenie-firma-cluj

Echipa ARIAL este formată din oameni tineri și dinamici, mereu pregătiți să facă față provocărilor cu ajutorul unor echipamente de ultimă generație. Reușim să fim deosebiƫi datorită faptului că această echipă se adaptează mereu cerințelor tuturor clienților cu care intră în contact, făcând  din nevoile fiecăruia o prioritate.

Pentru o curăƫenie ireproșabilă, punem în practică cunoștințele deprinse de-a lungul timpului în domeniul curăƫeniei și acƫionăm conform cerințelor clientului.  Echipa noastră de profesioniști actionează bazându-se pe un set de proceduri bine stabilite atât pentru utilizarea echipamentelor din dotare cât și pentru utilizarea soluțiilor profesionale, specifice spațiilor în care se desfășoară activitatea.

Atenția la detalii, rigurozitatea în proceduri și eficacitatea sunt doar câteva din trăsăturile importante ale serviciilor de curățenie pe care le punem la dispoziția clienților noștri.

De încredere

Echipa noastră vă va transforma spațiul, fie că este vorba de locuința dumneavostră sau de un spațiu comercial, făcându-l să pară ca nou, exact ca la-nceput.

Flexibil

Oricând aveți nevoie de serviciile noastre, ARIAL este la dispoziția dumneavostră, onorându-vă solicitările și garantându-vă depășirea tuturor așteptărilor. Programul nostru se poate adapta cu ușurință cerințelor dumneavoastră. Transformați ARIAL în furnizorul dumneavoastră de servicii de curățenie nr. 1! Alegeti cu ȋncredere serviciile de curăƫenie oferite de firma ARIAL și profitaƫi din plin de rezultate proaspete, fără urme!

Convenabili

Lucrați până târziu și nu mai aveți timp să vă îngrijiti și de curățenia în apartamentul sau casa dumneavoastră? Sunteți prea ocupaƫi să duceți copii la școală, antrenament sau locul de joacă, pentru a da cu aspiratorul? Ați dat o petrecere și nu vă mai recunoșteți casa? Ați renovat și nu știți cum să vă apucați de curățenie? Nicio problemă! Știm că viața poate fi haotică și imprevizibilă, iar când suntem obosiƫi și stresați, ultimul lucru de care vrem să ne ocupăm este curățenia. Oricare ar fi motivul pentru care aveți nevoie de servicii de curățenie, ARIAL este aliatul dumneavoastră de nădejde.

Ce ne defineste?

Profesionalism

Flexibilitate

Seriozitate

Orientare către nevoile clientului

Aparatură profesională de ultima generație și în acord cu standardele europene

Vă stăm la dispoziție pentru mai multe informații legate de serviciile noastre!