Curățenie hale și fabrici

Vă stăm la dispoziție cu servicii de curățenie in hale, fabrici, depozite și uzine, servicii personalizate nevoilor dumneavoastră. Deținem echipamente profesionale de curățenie astfel încât economisiți timp valoros lăsând toată treaba pe mâinile noastre. Tocmai de aceea vă oferim următoarele servicii de curățenie în hale și fabrici:

Igienizarea spaƫiilor din fabrici, uzine, depozite, hale, spaƫii de producƫie, garaje.

Curăƫarea și măturarea căilor de acces

Curățarea pavajelor si a pardoselilor prin metoda injecție-extracție

Curățarea pereților, tavanelor, grinzilor

Curățarea instalaƫiilor de aer condiƫionat

Curățarea geamurilor

Degresarea suprafeƫelor

Ȋndepartarea petelor rămase

Acest tip de serviciu se poate combina cu cel de întreținere, în cazul in care se dorește și curățarea birourilor, grupurilor sanitare sau dacă există alte cerințe.

Vă punem la dispziție și o gamă largă de consumabile, cum ar fi: detergent de vase, hârtie igienică, săpun lichid, prosoape de hârtie, odorizante de cameră sau de băi.

Echipa de curățenie ARIAL mizează pe atenția oferită detaliilor, suntem pregătiți de orice provocare.

Toate aceste produse pot fi furnizate la cererea clientului, în baza unui acord stabilit între beneficiar și firma ARIAL.

Totodată, pentru pardoseli și pavaje curată, echipa noastră vă pune la dispoziție curățarea acestora prin metoda injecție – exracție,  pentru a avea un rezultat impecabil, prima dată  curățăm în profunzime pardoselile folosind un echipament pentru măturat și aspirat în profunzime, după care intrăm în acțiune cu monoperia și soluții profesionale pentru fiecare tip de suprafață, astfel obținem pardoseli ca noi.

curatenie hale cluj