Firmă de curățenie Cluj

Serviciile de curățenie generală oferite de echipa noastră vă satisface toate nevoile în materie de curățenie, oferindu-vă rezultate impecabile la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

Curatenie la domiciliu cluj
Servicii rezidențiale

Aceste servicii sunt special create pentru persoanele fizice care doresc ca locuințele lor să beneficieze de o curățenie de invidiat. Realizăm acest serviciu de curățenie generală sau de întreținere în case, vile sau apartamente la prețuri de neegalat. Vă asigurăm de liniște și discreție în momentul în care vom acționa pe proprietatea dumneavoastră.

Apartamente/case

Covoare/mochete/canapele

Pardoseli

Alte servicii personalizate

Servicii comerciale

Lucrăm intr-un mod bine organizat, cu proceduri bine stabilite, având mare grijă la folosirea echipamentelor și a produselor pentru a reduce impactul asupra mediului.

 

Dacă suntem nevoiți sa acționăm în același timp în care angajații dumneavoastră sunt la muncă, vă asigurăm că prezența personalului nostru va trece neobservată. Ne mândrim cu faptul că echipa noastră este foarte bine instruită în acest sens și că punem accent pe rezultatele serviciilor noastre profesionale.
 

Forma de colaborare cu companiile este prin intermediul abonamentelor, care la cererea clientului pot fi zilnice, săptămânale, lunare sau prin intervenții unice.

 

În această categorie intră următoarele elemente:

Spații / birouri

Hale industriale / depozite

Curățenia după constructor

Scări de bloc

Mochete și tapițerii

Pavimente și pardoseli dure

Arial Facility Services
Alte servicii

În ceea ce privește externalizarea serviciilor noastre, atât în domeniul comercial, cât și în domeniul industrial, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu soluții practice și avantajoase:

Servicii de recepție

Închiriere personal pentru curățenie

Echipamente de protecție

Aprovizionarea cu consumabile

Externalizare de servicii