CURĂȚARE MOCHETE ȘI TAPIȚERII

Beneficiati de serviciile arial in 4 pasi:

initial image
initial image
initial image
initial image
initial image
initial image
initial image
initial image

Ne adresăm în acest caz atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice.

Procedura de curățare a mochetelor constă în îndepărtarea petelor și urmelor rămase în urma circulației intense și spălarea în integralitate a mochetei încât să-i redăm strălucirea de la început împreună cu un miros plăcut care vă schimbă aerul din întreagă încăpere.

 

În urma intervenției mocheta va recăpăta o culoare mai radianta și perii se vor ridica astfel încât să arate că în prima zi.
În fuctie de spațiul de intervenție se poate folosi o curățare uscata sau una umeda, pentru ultima va fi nevoie de un timp de uscare de aproximativ o zi pentru a putea folosi spațiul din nou.

 

Daca ești interesat de o curățare a mochetei solicită o vizionare pentru o ofertă personalizată.

Curățarea tapițeriilor implică curățarea fotoliilor, curățarea scaunelor, curățarea canapelelor, curățarea banchetelor, curățarea tapițerii auto și a tuturor obiectelor tapițate în general.
În urmă curățării oricărei tapițerii veți beneficia de înnoirea evidentă a tapițeriei, eliminarea în profunzime a prafului, eliminarea mirosurilor și eliminarea majoritatea tipurilor de pete.

De ce să arunci o canapea sau un fotoliu doar pentru că este murdar și da impreia de vechi, când defapt poți să-l inoiesti și să arate că nou ? Încearcă acest serviciu și iți garantam că vei repeta periodic !

curatenie de intretinere cluj

Pentru oferte și programări da click aici.


*** Pentru că suntem siguri că vedi deveni client fidel al acestui serviciu, la fiecare canapea sau saltea curățată aveți gratuit în aceeași intervenție curățarea a 4 scaune tapițate.  

Contacteaza-ne